Jeg har en livsenergi av en annen verden, og har stooort hjerte for håndarbeid og annet som er moro!
Velkommen!
Sitt gjerne ned og ta en prat.... Kaffe?? Te??

onsdag 7. november 2012

Kjekkas med kjekkas- genser

Her er Bjørn Timian- den kjekke, snille sønnen våres. Her står han forventningsfull og venter på at han skal få sitte på med lastebilen til bestefar Terje. Iført kjekkas-genser som mamsen har strikka. Den er visst så god at den helst ikke skal taes av! Hyggelig når strikkaplagg blir så godt mottatt av 2 åringen :o)

Og Projo har konkurranse på Facebook- gruppa si: 
Vi skal strikke 52 par sokker innen april tror jeg det var... Jeg ligger dårlig an med mitt første par her. (Har flere par ferdig, men får aldri somla meg til å ta bilder)
Her er barnesokker til venninna til Bjørn Timian strikka av Sterk-rester.

Så skulle barnehagen til sønnen ha regnbuedag, og vi skulle sende med noe med regnbue på... Det hadde vi ikke, men jeg hadde derimot mye bomullsgarn- rester, og store smekker kommer godt med- så da blei det smekke i full fart. Han blei veldig glad, og syns den er veldig fin ;o)

Og av mer Sterk-rester blei det et par votter til Iben også. Litt mørkt bilde, men...



Ellers tover jeg masse om dagen, og har oppretta en egen Facebook- side for Ullværket. Skal være med på stooor messe, men det kommer jeg tilbake til.

Hadde vært veldig hyggelig om dere stikker innom der og "liker" sida mi. Alle som "liker" før jul er med i trekninga om en "ullen premie". 


Ha en fin håndarbeidsdag alle sammen! Klemmer fra Elin